Maarit Verronen: Luolavuodet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Luoliin hurahtanut opiskelija sijoittaa koko omaisuutensa voidakseen tutkia perusteellisesti Suomesta löytyneen, tarvinneeko edes mainita, että kuvitteellisen, kymmeniä kilometrejä pitkän luolaston.

Onkalon kartoittamisen ohella seurataan sukutarinan ja tuhansia vuosia sitten eläneen heimon vaiheiden selviämistä. Maarit Verrosella tuntuu olevan kiintymys erikoisiin, eristäytyneisiin heimoihin kirjoissaan.

Päähenkilön pakkomielteisyys on jotenkin kiehtovaa, varsinkin, jos sattuu itse olemaan jonkinasteisesti kiinnostunut arkeologiasta ja esihistoriasta. Luola ja ihmiset nykyisyydessä yhtä hyvin kuin menneisyydessä tarjoavat mysteerejä. Luolavuodet on mielenkiintoinen kirja ahmaistavaksi muutamassa tunnissa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...