Jonathan Melmoth: Mahtava tarrakirja : Eurooppa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tässäpä mainio tarrakirja kaikille pienille maantieteilijöille sekä tarrailun ystäville.

Mahtava tarrakirja : Eurooppa johdattaa lukijansa karttojen äärelle. Kymmeneen yksityiskohtaiseen karttaan jaettu Eurooppa tulee tutuksi perinteineen, nähtävyyksineen, pääkaupunkeineen ja suurkaupunkeineen. Karttojen lomaan on ripoteltu Euroopan maihin liittyviä faktoja, pieniä knoppeja, sekä Hei-tervehdys jokaisella kielellä. Viimeisellä sivulla voi mitellä tietojaan pienessä Eurooppa-visassa.

Kun kymmeneltä tarrasivulta löytyvät yli 350 tarraa liimailee kirjaseen paikoilleen, tulee siitä mukavan värikäs karttakirja, joka varmasti opettaa paljon – niin nuoremmille kuin vanhemmillekin lukijoille. Ainakaan minulle eivät kaikki sen esittelemät asiat olleet suinkaan tuttuja entisestään.

Suosittelen! Varmasti hauska tapa tutustua maanosaamme ja sen liki 50 valtioon.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...