Jonathan Melmoth: Mahtava tarrakirja : Eurooppa

Osta kirja itsellesi

Tässäpä mainio tarrakirja kaikille pienille maantieteilijöille sekä tarrailun ystäville.

Mahtava tarrakirja : Eurooppa johdattaa lukijansa karttojen äärelle. Kymmeneen yksityiskohtaiseen karttaan jaettu Eurooppa tulee tutuksi perinteineen, nähtävyyksineen, pääkaupunkeineen ja suurkaupunkeineen. Karttojen lomaan on ripoteltu Euroopan maihin liittyviä faktoja, pieniä knoppeja, sekä Hei-tervehdys jokaisella kielellä. Viimeisellä sivulla voi mitellä tietojaan pienessä Eurooppa-visassa.

Kun kymmeneltä tarrasivulta löytyvät yli 350 tarraa liimailee kirjaseen paikoilleen, tulee siitä mukavan värikäs karttakirja, joka varmasti opettaa paljon – niin nuoremmille kuin vanhemmillekin lukijoille. Ainakaan minulle eivät kaikki sen esittelemät asiat olleet suinkaan tuttuja entisestään.

Suosittelen! Varmasti hauska tapa tutustua maanosaamme ja sen liki 50 valtioon.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...