Markus Leikola: Matkalla tänne : novelleja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Markus Leikolan novellikokoelman Matkalla tänne teemana ovat matkat. Kaikilla novellien henkilöillä matkanteko ei tarkoita lomaa ulkomaille, vaan vaikkapa lapsen kävelyä pihan poikki ulkovessaan tai henkistä matkaa. Ihmiset ovat erilaisia ja niin myös matkanteko.

Olen niitä ihmisiä, jotka lukevat omasta mielestään liian vähän novelleja ja haluaisivat lukea enemmän, mutta yleensä tuntuu olevan vaikeaa löytää omaan makuun sopivia tekstejä.

Tämä kokoelma osui kohdalleen ja pidin oikeastaan kaikista teksteistä. Ne olivat helposti lähestyttäviä ja kevyellä otteella kirjoitettuja, mutta samalla kuitenkin tunteita ja ajatuksia herättäviä.

Kokoelman plussapuolena oli myös novellien tasalaatuisuus; välillä samoihin kansiin tuntuu nimittäin eksyvän laadultaan liian vaihtelevia tekstejä.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...