Arja Mäkinen: Meidän kesken : naisten ystävyyssuhteiden arkea

Osta kirja itsellesi

Meidän kesken on haastattelujen pohjalta kirjoitettu kirja naisten välisestä ystävyydestä.

Arja Mäkinen valottaa hyvin millaista naisten välinen ystävyys oli ennen ja millaista nykypäivänä. Käsitellään naisten ja miesten välisiä eroja; jos mies tapaa ystäviään porukassa, nainen useimmiten yhden kerrallaan. Kuinka ennen naiset vaalivat ystävyyttään kirjeitsekin ja miten kirjeet saattoivat olla hyvinkin eroottissävytteisiä. Miten naiset saattoivat ihan hyvin asua yhdessä eikä siitä tehty numeroa.

Kirjassa pohditaan myös sitä, voivatko mies ja nainen olla ystäviä. Ikuinen pohtimisen aihe, johon vastauksia löytyy niin paljon kuin on tapauksiakin. Mielenkiintoisia kannanottoja ja näkemyksiä.

Hyvä osuus kirjassa on sekin, miten raha ja ystävyys käyttäytyvät. Oikeita ystäviä ei rahalla saa. Onko ystävyyttä olla aina auttamassa taloudellisesti? Mitkä ovat ystävyyden kriteerit? Millaista on mustasukkaisuus ystävyyssuhteessa?

Näihin ja moniin muihin naisten välisiin ystävyyssuhteisiin liittyvin kysymyksiin otetaan tässä kirjassa kantaa – ja se tapahtuu oikein ystävällisesti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...