Jukka Heikkilä: Merikonsuli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäinen puunilaissota on käynnissä. Rooman tasavallan ja Karthagon sota on juuttunut paikalleen, ja vaikka merikapteeni Lutatius näkee, että ratkaiseva taistelu on käytävä merellä, ei perinteiseen maasodankäyntiin tottunut Rooma hevin suostu muuttamaan strategiaansa.

Kohtalo kuitenkin suo Lutatiukselle tilaisuuden niittää kunniaa merellä ja kääntää sota Rooman voitoksi. Mutta kumpi onkaan lopulta pahempi vihollinen, avoimesti hyökkäävät puunilaiset vai selkään puukottava Rooman senaatti?

Tämä historiallinen romaani tarjoaa sekä jännitystä että hyödyllisen opintomatkan vanhaan aikaan. Samalla se kuvaa osuvasti, kuinka vähän ihmisluonto on muuttunut 2000 vuodessa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...