Jukka Heikkilä: Merikonsuli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäinen puunilaissota on käynnissä. Rooman tasavallan ja Karthagon sota on juuttunut paikalleen, ja vaikka merikapteeni Lutatius näkee, että ratkaiseva taistelu on käytävä merellä, ei perinteiseen maasodankäyntiin tottunut Rooma hevin suostu muuttamaan strategiaansa.

Kohtalo kuitenkin suo Lutatiukselle tilaisuuden niittää kunniaa merellä ja kääntää sota Rooman voitoksi. Mutta kumpi onkaan lopulta pahempi vihollinen, avoimesti hyökkäävät puunilaiset vai selkään puukottava Rooman senaatti?

Tämä historiallinen romaani tarjoaa sekä jännitystä että hyödyllisen opintomatkan vanhaan aikaan. Samalla se kuvaa osuvasti, kuinka vähän ihmisluonto on muuttunut 2000 vuodessa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...