Sven Nordqvist ja Jujja Wieslander: Mimmi Lehmän ja Variksen kesäpuuhaa

Osta kirja itsellesi

Kuka sopisikaan paremmin puuhakirjan päähenkilöhahmoksi, kuin aina aktiivinen ja innostuva Mimmi Lehmä. Nyt siis puuhaillaan Mimmin – ja vähän Variksenkin – kanssa.

Mimmi Lehmän ja Variksen kesäpuuhaa on mukava kattaus erilaisia tehtäviä, värityspuuhaa sekä hiukan tarinaakin sarjakuvan muodossa. Näiden lisäksi se sisältää muutaman täytettävän ystäväni-sivun ja tietovisan Mimmi Lehmästä ja Variksesta.

Tehtävät ja tarinat ovat sitä luokkaa, että eniten tästä taitavat saada irti pienet koululaiset. Luku- ja kirjoitustaito ovat tämän kirjan kohdalla paikallaan ja nokkeluutta olisi hyvä riittää yksinkertaisten sudokujen, Mimmin muudokujen, ratkaisemiseen.

Suosittelen toki!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...