Juba: Minerva : jättiläisen kyyneleet

Minerva : Jättiläisen kyyneleet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viivistä ja Wagnerista tutun Juban sarjakuva Minerva on edennyt kuudenteen osaansa. Vaikka tarinoilla on jatkumo, ne ovat myös jokainen oma kokonai­suutensa. Aikaisemmin Minerva-pikkutyttö on ajautunut erikoiseen seuraan: Petra on turhamainen prinsessa toisesta universumista, Maurizio kulkee lentävällä laivalla ja Pellervo on tiedostava pingviini.

Tarinassa Minerva kumppaneineen yrittää estää molukkirapuolentojen suunnitelmat ryöstää universumintekokone. Estäminen kuitenkin vaatii sivuseikkailua jättiläisten lemmenhuolien parissa.

Kokonaisuutena tämä on varsin mielenkiintoinen sarjakuva. Näin lennosta sarjaan mukaan hyppäävälle sarjassa on paljon sulateltavaa. Jo sarjakuvan genreä on vaikea määrittää. Mielikuvitukselliset elementit seuraavat toinen toistaan, vuoren kokoiset leijonat ja tiedostavat ravut lähettävät lukijan mielikuvitusmatkalle. Mukana on tietysti ripaus Juballe ominaista komiikkaa.

Minerva : Jättiläisen kyyneleet on omalaatuinen sarjakuva. Sitä voi suositella lukijoille, jotka voivat löytää teoksesta esimerkiksi surrealistisia piirteitä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...