Elvira Lindo: Miten menee, Manolito?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Miten menee Manolito? on toinen osa Madridissa Espanjassa asuvasta Manolito-pojasta kertovaa sarjaa. Hän on yhdeksänvuotias ja kertoo kirjassa elämästään. Hänellä on erilaisia koulukavereita ja muita tuttuja, jotka kaikki ovat kirjan ensimmäisen luvun mukaan halunneet siinä tietynlaisen roolin.

En ollut lukenut sarjan ensimmäistä osaa, mutta se ei haitannut, tarinaan pääsi ihan hyvin mukaan. Tämä oli sen verran hyvä kirja, että se toinenkin tulee varmasti luettua. Manoliton huumori oli sen laatuista, että pidin kirjaa hauskana. Luultavasti olisin pitänyt siitä yhtä paljon jo lapsena.

Parasta kohderyhmää kirjalle ovat ala-asteikäiset lapset. Se sopii luettavaksi molemmille sukupuolille, vaikka vähän enemmän taidan kyllä suositella tätä pojille.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 233 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...