Anni Nykänen: Mummo 4

Osta kirja itsellesi

Mummo seikkailee jo neljännessä Anni Nykäsen Mummo-albumissa. Ihanaa ja virkistävää.

Mummo hätistelee Viikatemies Kalmoa pois, joka viikatteensa kanssa pyrkii lähemmäs. Tarjoaa sille vanhoja pulliakin. Mummo kuntoilee ja yrittää kaikkea, unohtamatta kuitenkaan sitä, että elää täytyy.

Papan kanssa pohditaan kaikkea ja lähdetään elämöimään. Nautitaan vuodenajoista ja niihin kuuluvista jutuista hersyvällä huumorilla, aina tilanteen mukaan.

Lapsenlapsen kanssa tulee mielenkiintoisia ja huvittavia kohtauksia, sukupolvieroja. Sulo-kissa on myös mukana ja moni muu, esimerkiksi Musta Barbaari!

Lyyli-Mummon tarinat ovat niin elämänmakuisia, kun mummo panee itsensä alttiiksi ja osaa huvitella omilla jutuillaan. Mummon jutuista ei voi muuta kuin tulla hyvälle mielelle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...