Anni Nykänen: Mummo 4

Mummo 4

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mummo seikkailee jo neljännessä Anni Nykäsen Mummo-albumissa. Ihanaa ja virkistävää.

Mummo hätistelee Viikatemies Kalmoa pois, joka viikatteensa kanssa pyrkii lähemmäs. Tarjoaa sille vanhoja pulliakin. Mummo kuntoilee ja yrittää kaikkea, unohtamatta kuitenkaan sitä, että elää täytyy.

Papan kanssa pohditaan kaikkea ja lähdetään elämöimään. Nautitaan vuodenajoista ja niihin kuuluvista jutuista hersyvällä huumorilla, aina tilanteen mukaan.

Lapsenlapsen kanssa tulee mielenkiintoisia ja huvittavia kohtauksia, sukupolvieroja. Sulo-kissa on myös mukana ja moni muu, esimerkiksi Musta Barbaari!

Lyyli-Mummon tarinat ovat niin elämänmakuisia, kun mummo panee itsensä alttiiksi ja osaa huvitella omilla jutuillaan. Mummon jutuista ei voi muuta kuin tulla hyvälle mielelle.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...