Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko auttaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumipeikolla on synttärit ja hän haluaa kovasti auttaa juhlavalmisteluissa. Valitettavasti kaikki ei suju aivan niin kätevästi kuin pitäisi… Lopulta juhlat kuitenkin onnistuvat hienosti, Muumipeikon avusta huolimatta.

Hauska luukkukirja on piirretty vanhanaikaisella tyylillä, joka tuo mieleen ennemmin Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään? -klassikon kuin useimmat uudet muumikirjat. Siitä suuri kiitos tekijöille, Muumipeikko auttaa on todellinen ilo myös aikuisen silmille.

Mikä parasta, kirja on oikein laadukasta työtä. Kannet ovat kovat ja tukevat ja paperi vahvaa. Luulisi luukkujen kestävän vähän ahkerampaakin tarkastelua. Kirjan tyyli on niin erinomaisen viehättävä, että toivoisin Kaarlojen jatkavan yhä Muumien parissa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 194 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...