Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko auttaa

Osta kirja itsellesi

Muumipeikolla on synttärit ja hän haluaa kovasti auttaa juhlavalmisteluissa. Valitettavasti kaikki ei suju aivan niin kätevästi kuin pitäisi… Lopulta juhlat kuitenkin onnistuvat hienosti, Muumipeikon avusta huolimatta.

Hauska luukkukirja on piirretty vanhanaikaisella tyylillä, joka tuo mieleen ennemmin Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään? -klassikon kuin useimmat uudet muumikirjat. Siitä suuri kiitos tekijöille, Muumipeikko auttaa on todellinen ilo myös aikuisen silmille.

Mikä parasta, kirja on oikein laadukasta työtä. Kannet ovat kovat ja tukevat ja paperi vahvaa. Luulisi luukkujen kestävän vähän ahkerampaakin tarkastelua. Kirjan tyyli on niin erinomaisen viehättävä, että toivoisin Kaarlojen jatkavan yhä Muumien parissa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...