Derf Backderf: My Friend Dahmer

Osta kirja itsellesi

Jeffrey Dahmer on maailmankuulu, koska on yksi pahamaineisimmista sarjamurhaajista. Derf Backderf oli Dahmerin ystävä hänen lukioaikanaan ja viimeisinä viattomuuden hetkinään. Backderf on tehnyt tästä ajasta sarjakuvaromaanin, joka tuo täydellisesti esille niin teini-iän haavoittuvuuden kuin järjen pimeälle puolelle horjumisen.

Dahmer oli muistettava persoona jo nuorena, parhaimmillaan hän sai puhuttua kouluryhmän valkoiseen taloon, ja huvitti ystäviä erikoisilla imitaatioilla. Kukaan ei synny hirviönä, mutta ihmisestä voi aistia, kun kaikki ei ole kohdallaan. Dahmer hämmensi ystäviä käytöksellään ja hän jäi usein yksin itsensä ja ajatustensa kanssa, yritti turruttaa mielensä alkoholilla hyvin nuorena, eikä kukaan osannut aavistaa, mihin kaikki voi johtaa.

My Friend Dahmer on uniikki teos, se on samalla mainio sarjakuvaromaani ja antaa ainutlaatuisen ja rehellisen henkilökuvan nuoren miehen muutoksesta sarjamurhaajaksi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.