Richard Walker: Näin keho toimii : rakenna pienoismalli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Näin keho toimii on loistokirja kaikille ihmiskehosta ja sen toiminnoista kiinnostuneille lapsille. Lukukokemuksen ohella nimittäin kasataan ihmisluuranko, johon liitetään myös keskeisimmät sisäelimet. Kokoaminen on tosin sen verran haastavaa, että ainakin pienemmät lapset tarvitsevat siihen aikuisen apua. Lapsen ja vanhemman yhteisenä aktiviteettina kirja toimiikin parhaiten, kun ensin voidaan lukea faktatietoa ihmiskehosta ja sitten siirtyä kokoamaan luurankoa opittuja tietoja hyödyntäen ja samalla niistä keskustellen.

Minä ainakin rakastan tällaisia toiminnallisia tietokirjoja, joiden kautta asiat konkretisoituvat ihan eri tavalla kuin pelkkää tekstiä lukien. Näitä lisää! Pienenä miinuksena se, että tekstiosuus olisi voinut olla kattavampikin, sillä olisimme olleet halukkaita oppimaan enemmänkin.

Luurangon kokoaminen onnistuu ilman saksia tai liimaa, eikä se sisällä muoviosia.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 267 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...