Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja : karu totuus

Osta kirja itsellesi

Neropatti –kirjat ovat Yhdysvalloissa ilmiö, joka on kirjasarjan lisäksi poikinut myös kolme elokuvaa. Kirjat seuraavat alakoululaisen Gregin elämää ja tämän jatkuvia vastoinkäymisiä.

Kesäloma on päättymässä ja Greg on yhä riidoissa parhaan ystävänsä kanssa. Tämä on Neropatille suurempikin ongelma, mutta siihen eivät vaikeudet pääty. Gregin äiti aloittaa opiskelut, mikä tietää kotitöiden siirtymistä muille perheenjäsenille. Gregillä on aina ollut kiire tulla aikuiseksi, mutta kirja saa Gregin miettimään aikuiselämän varjopuoliakin.

Juonellisesti kirjat eivät kuulosta kummoisilta, mutta kyse onkin esitystavasta. Neropatti -kirjat rakentuvat tekstin ja tekstiä kuvaavan kuvan yhtälöksi. Siinä missä teksti yleensä kertoo asian vakavasti, kääntää kuva yleensä tekstin merkityksen vähintäänkin huvittavaksi. Pomppivan juonen hulvattomat yksityiskohdat seuraavat toisiaan ja lukijan on vaikea laskea kirjaa kädestään.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...