Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja : Kolmas pyörä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jeff Kinneyn kirjoittama Neropatin päiväkirja : Kolmas pyörä jatkaa koululaisikäisen Gregin elämää. Tämänkertainen vastoinkäyminen on koulussa järjestettävät tanssiaiset, joihin Greg yrittää epätoivoisesti löytää tanssiparia.

Luvassa on siis Neropattimaista taktikointia ja sangen pöljiä suunnitelmia, jotka tuottavat enemmän harmia kuin hyötyä Gregille. Oman värinsä kirjan tarinaan antaa vastuuntunnottoman sedän muutto Gregin luo ja ongelmallinen lapsenvahtikeikka.

Parasta Neropattikirjoissa on edelleen esitystapa. Gregin seikkailuja tehostetaan piirroksilla, ja juoni on jatkuvaa sattumusten sarjaa. Lukijan onkin hyvin vaikea olla tuntematta sympatiaa Gregiä kohtaan. Hahmona hän on hyvinkin itsekeskeinen, mutta silti sääliksi käy, kun mikään ei mene suunnitelmien mukaan.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...