Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja : Kohtalo kolhii

Neropatin päiväkirja : Kohtalo kolhii

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Gregin mielestä maailmankirjat ovat sekaisin. Hänen pitkäikäinen paras kaverinsa Rowley on saanut tyttöystävän. Parisuhde vie Rowleyn Gregin vaikutusvallan alta ja vailla apuria Greg on pulassa tämän tästä. Uuden parhaan kaverin löytäminenkään ei suju sormia napsauttamalla, varsinkaan mikäli äiti yrittää auttaa asian kanssa.

Valtaosa tämän Neropatti-kirjan asioista on jossain muodossa jo nähty toisissa osissa. Säröt kaverisuhteessa, veljesten väliset kahnaukset ja itsekeskeinen toilailu on kuitenkin toteutettu niin hauskasti, ettei aiheiden kierrätystä katso pahalla.

Yksinkertaisten kuvien ja tekstien välinen suhde on tasapainottelua, kumpikaan elementti yksinään ei toimisi, mutta yhdessä ne muodostavat hyvin hauskan kokonaisuuden. Sarjaa voisi suositella parhaiten toimivaksi 8–9-vuotiaille, mutta kirjat iskevät tätä vanhemmillekin lukijoille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...