Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja : Reissussa rähjääntyy

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Gregillä on edessään kesäloma, jonka hän on suunnitellut viettävänsä television ääressä istumalla. Kuten kaikkien hänen suunnitelmiensa, tämänkin kohtalona on epäonnistua. Gregin äiti on saanut päähänsä että perheloma vietettäisiin matkareissussa.

Hetkessä leppoisa loma-ajatus on muuttunut kauheaksi totuudeksi: Gregin vapaa-aika tulee kulumaan auton takapenkillä ilman minkäänlaista elektroniikkaa. Gregiä ärsyttävät veljet ovat kuitenkin vasta alkua, sillä paljon pahempaa on vielä luvassa…

Jeff Kinneyn Neropatti-sarja tiivistää todella hyvin lapsen ja aikuisen maailmojen erot. Kirjan päähenkilöt ovat hyvin samastuttavia ja vitsit hauskoja. Matkareissu aiheena on jälleen oiva valinta Kinneyltä.

Neropatti-sarjaa voi varauksetta suositella nuorille ja miksei hieman vanhemmillekin. Sarja koostuu itsenäisistä osista, joten sarjan kyytiin voi huoletta hypätä mistä tahansa teoksesta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...