Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja : Reissussa rähjääntyy

Neropatin päiväkirja : Reissussa rähjääntyy

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Gregillä on edessään kesäloma, jonka hän on suunnitellut viettävänsä television ääressä istumalla. Kuten kaikkien hänen suunnitelmiensa, tämänkin kohtalona on epäonnistua. Gregin äiti on saanut päähänsä että perheloma vietettäisiin matkareissussa.

Hetkessä leppoisa loma-ajatus on muuttunut kauheaksi totuudeksi: Gregin vapaa-aika tulee kulumaan auton takapenkillä ilman minkäänlaista elektroniikkaa. Gregiä ärsyttävät veljet ovat kuitenkin vasta alkua, sillä paljon pahempaa on vielä luvassa…

Jeff Kinneyn Neropatti-sarja tiivistää todella hyvin lapsen ja aikuisen maailmojen erot. Kirjan päähenkilöt ovat hyvin samastuttavia ja vitsit hauskoja. Matkareissu aiheena on jälleen oiva valinta Kinneyltä.

Neropatti-sarjaa voi varauksetta suositella nuorille ja miksei hieman vanhemmillekin. Sarja koostuu itsenäisistä osista, joten sarjan kyytiin voi huoletta hypätä mistä tahansa teoksesta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...