Debbie Bliss: Neulekoulu : enemmän iloa puikoista

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Debbie Bliss on maailmankuulu neulesuunnittelija ja tunnettu etenkin lastenneuleista; lisäksi hänellä on oma lankamallisto ja merkittävä julkaisutoimintakin. Nyt meidän neulojien iloksi on ilmestynyt hänen teoksensa Neulekoulu, jossa ei olekaan varsinaisesti neulemalleja, vaan lukuisia vinkkejä siitä, miten neuletyöstä saadaan mahdollisimman edustavan näköinen tai miten suunnitellaan ihan oma malli.

Neulekoulu ei olekaan mikään ala-aste, vaan ehkäpä melkein neulojien lukio – tässä en nyt tietenkään osannut käyttää mittapuuna mitään muuta kuin omaa, tosin vuosikymmenien mittaista, lähinnä itseoppinutta neulekokemustani. Löysin nimittäin todella paljon uutta ja erinomaista; hyvin monia neuvoja esimerkiksi kirjoneuleiden maailmasta tai siitä, miten perin monilla tavoin neuletyön kappaleet voidaan yhdistää. Toki mukana oli paljon tuttuakin, mutta kaikki esitettynä virkeästi ja selvästi: piirroskuvat olivat hyvin selkeitä ja sekä teksti että kuvat tarpeeksi isoja.

Olin siis tähän kirjaan oikein tyytyväinen, ja se asettuu varmasti yhdeksi neulekirjastoni perusteokseksi.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...