Mel Clark: Neulo ihanat asusteet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erilaisia käsityökirjoja tuntuu olevan nykyään markkinoilla melko paljon. Johtunee siitä, että käsityöt ja omilla käsillä tekeminen ovat nyt in. No, käsillätekijää tämä ei tietenkään haittaa, tosin kirjaa selatessa tulee mietittyä, miten tämä eroaa niistä sadoista muista neuleohjekirjoista.

Neulo ihanat asusteet sisältää monipuolisesti ohjeita erilaisiin neuleisiin. 26 erilaista ohjetta konttineulekäsineistä Mauri Mäyräkoiran kautta kirjoneulebaskeriin pitävät käsityöläisen sormet liikkeessä. Löytyypä sivuilta ohje myös villasukkahousuihin! Kirjan kuvat ovat raikkaita ja inspiroivia. Ohjeet ovat kohtuullisen helppoja luettavia.

Kirjan loppupuolelta löytyvät ohjeet perustekniikoihin, lyhenteisiin ja langan korvaamiseen toisella.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...