Lesley Stanfield: Neulotut kukkatilkut : 75 kaunista mallia iiriksestä lumikelloon

Neulotut kukkatilkut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erilaisia kukkakuvioita on totuttu yleensä virkkaamaan, mutta nyt Moreeni-kustannus tarjoaa käsitöistä innostuneille viehättävän kirjan, jossa onkin neulomalla toteutettuja kukkatilkkuja.

Mallit on valmistettu joko pitsineuleina tai kirjo-­ ja intarsiakuvioina. Kaikki eivät suinkaan ole neliöitä, vaan mukana on myös esimerkiksi vinoneliöitä, kuusi­kulmioita sekä hauskoja kolmion muotoisia paloja, joista voi sommitella neliöitä. Ohjeet on annettu tarpeen mukaan joko sanallisina tai kaaviokuvina, ja ne ovat mielestäni oikein selkeitä ja ymmärrettäviä.

Neulotut kukkatilkut on ulkoasultaan kaunis ja sisällöltään uudenlainen käsityökirja, joka varmasti innostaa neulomaan. Ehdotuksia käyttö­mahdolli­suuksiksi näille tilkuille olisi toivonut enemmän, mutta vauvanpeitoiksi ne ovat ainakin mitä sopivimpia.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Tuijan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...