Lesley Stanfield: Neulotut kukkatilkut : 75 kaunista mallia iiriksestä lumikelloon

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erilaisia kukkakuvioita on totuttu yleensä virkkaamaan, mutta nyt Moreeni-kustannus tarjoaa käsitöistä innostuneille viehättävän kirjan, jossa onkin neulomalla toteutettuja kukkatilkkuja.

Mallit on valmistettu joko pitsineuleina tai kirjo-­ ja intarsiakuvioina. Kaikki eivät suinkaan ole neliöitä, vaan mukana on myös esimerkiksi vinoneliöitä, kuusikulmioita sekä hauskoja kolmion muotoisia paloja, joista voi sommitella neliöitä. Ohjeet on annettu tarpeen mukaan joko sanallisina tai kaaviokuvina, ja ne ovat mielestäni oikein selkeitä ja ymmärrettäviä.

Neulotut kukkatilkut on ulkoasultaan kaunis ja sisällöltään uudenlainen käsityökirja, joka varmasti innostaa neulomaan. Ehdotuksia käyttömahdollisuuksiksi näille tilkuille olisi toivonut enemmän, mutta vauvanpeitoiksi ne ovat ainakin mitä sopivimpia.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Tuija

Olen Tuija ja olen suhtautunut intohimoisesti kirjoihin ja lukemiseen jo yli 50 vuoden ajan. Myös työni on kirjojen parissa puurtamista, sillä toimin tietopalveluneuvojana Tampereen yliopiston kirjastossa. Luen mieluiten kaikkea laatukirjallisuutta dekkareita ja tyttökirjoja unohtamatta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...