Tero Niemi ja Anne Salminen: Nimbus ja tähdet

Nimbus ja tähdet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tähtimatkaaja Nimbus on tuttu Tero Niemen ja Anne Salmisen novelleista, joilla pari voitti Portin novellikilpailun ensimmäisen ja jaetun toisen sijan vuonna 2002. Näistä novelleista voittaja, Ja jumala kutoi mattoja omista hiuksistaan, löytyy tästä kokoelmasta Nimbus-tarinoita.

Nimbus on mielenkiintoinen tapaus, ulkopuolinen maailmankiertäjä. Nimbuksen ja hänen ystävänsä Talamuksen seikkailuissa riittää ihmette­lemistä. Nimbus ja tähdet onkin kotimaisen scifin A-sarjaa, Niemi ja Salminen ovat menestyksensä ansainneet. Toivottavasti Nimbuksen seikkailut saavat vielä jatkoa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...