Maarit Verronen: Normaalia elämää

Normaalia elämää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuoreessa novellikokoelmassaan Maarit Verronen ruotii normaalia elämää, tai asioita, jotka ovat alkaneet vaikuttaa normaaleilta – niin kuin vaikka se, että jos työpaikalta löytyy ruumis, ensimmäisenä soitetaan iltapäivälehdelle eikä poliisille. Tarinoissa on mielenkiintoisia katkelmia ihmiselämistä, joissa tietty yksilökeskeisyys hallitsee, mutta ei tyystin ilman toivon pilkahdusta.

Lyhyehköt novellit on jaettu neljään osastoon, joiden nimet vihjaavat sisällöstä: Tähän kaikki pyrkivät, Ei sillä enää ole merkitystä, Ei kuulu kenellekään ja Muuten ei voisi olla. Siinä missä Karsintavaihe oli hyytävä, Normaalia elämää on selkeästi enemmän huvittava – mutta ei ilman piikkejä ja hampaita. Huumori ei ole mustaa, mutta paikoin tummasävyistä.

Viihdyttävä novellikokoelma kuvaa aikamme ilmiöitä hauskasti ja terävästi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...