Stéphane Nicole ja Muriel Zürcher: Nuku hyvin, Kullanmuru

Nuku hyvin, Kullanmuru

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nuku hyvin, Kullanmuru on lastenkirja ranskalaiselta lastenkirjailijalta Muriel Zürcherilta. Huolimatta siitä, että hänellä on hyvin laaja tuotanto, Nuku hyvin, Kullanmuru on ensimmäinen häneltä suomennettu kirja.

Nuku hyvin, Kullanmurussa vanhemmat yrittävät nukuttaa lastaan. Tai niin he luulevat. Todellisuudessa Kullanmuru haluaisi vain nukkua, mutta vanhempien jatkuvat ylimääräiset nukutusyritykset estävät Kullanmurua nukahtamasta. Ensin on luettu iltasatu, sitten torvella soitettu tuutulaulu, kumpikin vain on hidastanut Kullanmurun nukahtamista. Lopulta vanhemmat rakentavat Kullanmurun kattoon jouluvaloista tähtitaivaan, ja se alkaa olla Kullanmurulle viimeinen niitti. On selkeästi aika nukuttaa vanhemmat!

Stephane Nicoletin taide on hauskaa. Jatkuvasti väsyneemmäksi muuttuva Kullanmuru on onnistunut ja sivut ovat varsin selkeitä. Kirjan perusasetelma on hauska. Sitä lukiessa voi verrata myös omia nukutusvaiheita, josko niistä löytyisi lapselle jotain mieluista. Nuku hyvin, Kullanmuru on hyvä lastenkirja, joka toimii erityisen hyvin iltasaduksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...