Emilia Lehtinen ja Laura Valojärvi: Ohjeita lohikäärmeiden kasvattajille

Osta kirja itsellesi

Tämä huikea runokirja kertoo kaiken olennaisen lohikäärmeiden kasvattamisesta. Se alkaa perusteista — lohikäärmeen istuttamisesta — ja käsittelee niin iloiset hetket pienen lohikäärmeen parissa, lohikäärmeen parveutumisen, monipäiset lohikäärmeet, lohikäärmeellä lentämisen kuin eläköityvät lohikäärmeet.

Kirja on erittäin viehättävä, kaikinpuolin tyylikäs taideteos. Emilia Lehtisen riimit ovat kekseliäitä ja soljuvat mukavasti luettuina — huonommissa lastenkirjoissa joutuu sietämään rytmiltään kamalan tönkköjä runoja, mutta tämä on ensiluokkaista tekstiä, jota on ilo lukea lapselle. Laura Valojärven tyylikäs kuvitus tukee runoja ja hurjankauheita lohikäärmeitä erinomaisesti ja omaa iloaan tuovat myös erilaiset typografiset kikkailut ja nokkeluudet.

Lastenkirjahan tämä on, mutta ehdottoman suositeltavaa luettavaa myös aikuisille lohikäärmeiden ystäville. Nappiosuma, siis, kaikin puolin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...