Emilia Lehtinen ja Laura Valojärvi: Ohjeita lohikäärmeiden kasvattajille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä huikea runokirja kertoo kaiken olennaisen lohikäärmeiden kasvattamisesta. Se alkaa perusteista — lohikäärmeen istuttamisesta — ja käsittelee niin iloiset hetket pienen lohikäärmeen parissa, lohikäärmeen parveutumisen, monipäiset lohikäärmeet, lohikäärmeellä lentämisen kuin eläköityvät lohikäärmeet.

Kirja on erittäin viehättävä, kaikinpuolin tyylikäs taideteos. Emilia Lehtisen riimit ovat kekseliäitä ja soljuvat mukavasti luettuina — huonommissa lastenkirjoissa joutuu sietämään rytmiltään kamalan tönkköjä runoja, mutta tämä on ensiluokkaista tekstiä, jota on ilo lukea lapselle. Laura Valojärven tyylikäs kuvitus tukee runoja ja hurjankauheita lohikäärmeitä erinomaisesti ja omaa iloaan tuovat myös erilaiset typografiset kikkailut ja nokkeluudet.

Lastenkirjahan tämä on, mutta ehdottoman suositeltavaa luettavaa myös aikuisille lohikäärmeiden ystäville. Nappiosuma, siis, kaikin puolin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...