Kalle Isokallio ja Mato Valtonen: Omaan käyttöön

Omaan käyttöön

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Omaan käyttöön on kirja, jossa on monta moninaista tarinaa siitä, kuinka yritetään tuoda alkoholipitoisia virvokkeita tullin läpi omaan käyttöön. Huomattavia määriä, niin ettei millään voisi kuvitella omassa käytössä sellaisia määriä nautittavan. Saadaan nauttia tavaton määrä päätä huimaavia sepittelyjä siitä, miten ja miksi juomat ovat omaan käyttöön menossa.

Jokainen on niin omanlaisensa ja niin mielikuvituksellinen, etten uskaltaisi ainuttakaan käyttää. Ei menisi läpi, vaikka näissä tarinoissa välillä muka meneekin. Lisäksi, ei kyllä pitäisi pokalla kertoa niin hervottomia juttuja, joissa yleensä pelastetaan milloin mitäkin ja että yhteisen hyvän ja edun vuoksihan kaikki menee tai juodaan.

Kaiken huipuksi, nämä hulvattomat tarinat ovat tosipohjaisia, joten ei voi väittää tullimiehillä olevan tylsää, kun moisia juttuja kuuntelee.

Kirja on pokkari ja tarinat sitä luokkaa, että sitä voi lukea missä tahansa, vaikka vessassa, niin kuin minä tein.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...