Kalle Isokallio ja Mato Valtonen: Omaan käyttöön

Osta kirja itsellesi

Omaan käyttöön on kirja, jossa on monta moninaista tarinaa siitä, kuinka yritetään tuoda alkoholipitoisia virvokkeita tullin läpi omaan käyttöön. Huomattavia määriä, niin ettei millään voisi kuvitella omassa käytössä sellaisia määriä nautittavan. Saadaan nauttia tavaton määrä päätä huimaavia sepittelyjä siitä, miten ja miksi juomat ovat omaan käyttöön menossa.

Jokainen on niin omanlaisensa ja niin mielikuvituksellinen, etten uskaltaisi ainuttakaan käyttää. Ei menisi läpi, vaikka näissä tarinoissa välillä muka meneekin. Lisäksi, ei kyllä pitäisi pokka kertoa niin hervottomia juttuja, joissa yleensä pelastetaan milloin mitäkin ja että yhteisen hyvän ja edun vuoksihan kaikki menee tai juodaan.

Kaiken huipuksi, nämä hulvattomat tarinat ovat tosipohjaisia, joten ei voi väittää tullimiehillä olevan tylsää, kun moisia juttuja kuuntelee.

Kirja on pokkari ja tarinat sitä luokkaa, että sitä voi lukea missä tahansa, vaikka vessassa, niin kuin minä tein.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...