Gustav Hägglund: Onnenpekka metsällä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pitkään katselin ja kiertelin kirjaa aivan kuin saalista. Minulla oli jokin kynnys, ehkä naisellinen outo vierastus kirjaa kohtaan. Eräänä aamuna vain otin sen ja se oli menoa. Aivan lumoutuneena luin kirjaa, metsästyksestä. En siis ymmärrä siitä mitään, ikinä en ole aseeseen koskenut ja nähnytkin vain matkan päästä ja lasin takaa. Silti, kirja oli kiehtova.

Kirjan mukana pääsee lukuisiin eri maihin ja yhtä lukuisat ovat saalistuskohteet. Jos metsästetään hirviä ja metsija, niin kaatuvat myös karhut ja leijonat. Kerronta on niin jouhevaa, että juuri siksi lukijalle avautuu helposti aivan uusi maailma. Luonnon kuvaus ja siellä liikkuminen on tuotu lukijalle niin lähelle, että sen takia kirjan lukeminen oli suuri seikkailu.

Gustav Hägglund tempaisee lukijansa mukaan joka ikiselle metsästysretkelle ja johdattelee taitavasti saaliin perään. Yllätin itseni sillä, että luin kirjan nopeasti ja kun en voinut sitä lukea, ajatukseni olivat kirjassa. Rento ote ja huumori keventävät kivasti tarinaa ja siksi sitä voi suositella ihan kenelle tahansa. Miehille tämä on herkkupala, mutta suosittelen myös ehdottomasti naisille.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...