Gustav Hägglund: Onnenpekka metsällä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pitkään katselin ja kiertelin kirjaa aivan kuin saalista. Minulla oli jokin kynnys, ehkä naisellinen outo vierastus kirjaa kohtaan. Eräänä aamuna vain otin sen ja se oli menoa. Aivan lumoutuneena luin kirjaa, metsästyksestä. En siis ymmärrä siitä mitään, ikinä en ole aseeseen koskenut ja nähnytkin vain matkan päästä ja lasin takaa. Silti, kirja oli kiehtova.

Kirjan mukana pääsee lukuisiin eri maihin ja yhtä lukuisat ovat saalistuskohteet. Jos metsästetään hirviä ja metsija, niin kaatuvat myös karhut ja leijonat. Kerronta on niin jouhevaa, että juuri siksi lukijalle avautuu helposti aivan uusi maailma. Luonnon kuvaus ja siellä liikkuminen on tuotu lukijalle niin lähelle, että sen takia kirjan lukeminen oli suuri seikkailu.

Gustav Hägglund tempaisee lukijansa mukaan joka ikiselle metsästysretkelle ja johdattelee taitavasti saaliin perään. Yllätin itseni sillä, että luin kirjan nopeasti ja kun en voinut sitä lukea, ajatukseni olivat kirjassa. Rento ote ja huumori keventävät kivasti tarinaa ja siksi sitä voi suositella ihan kenelle tahansa. Miehille tämä on herkkupala, mutta suosittelen myös ehdottomasti naisille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...