Ursula K. Le Guin: Toinen tuuli

Osta kirja itsellesi

Loistelias Maameri-trilogia on saanut uutta jatkoa! Toinen tuuli sijoittuu kronologisesti Tehanun jälkeen. Tehanu onkin kirjassa Gediä suuremmassa osassa.

Kirjan alussa tarinaa kuljettaa kuitenkin kylävelho Leppä, joka ei pysty nukkumaan, koska kuolleet ovat hänen kiusanaan. Leppä päätyy Gedin puheille, ja käy ilmi että ongelma onkin itse asiassa hieman laajempi. Kyse on muustakin kuin vain yhden miehen unista.

Tarinaan nivoutuvat lopulta lohikäärmeet, Kargit, kuolleet ja taikuus. Tuollaisista elementeistä ei aivan helpolla selvitäkään… Le Guin kokoaa aineksista varsin mainion pienen romaanin (mikään tiiliskivi Toinen tuuli ei ole). Ennen kaikkea, kirjan tunnelma on kohdallaan – Maameri-trilogian maineella ei ratsasteta suotta, vaan tarina on mainio.

Suosittelen ehdottomasti aiemmat kirjat lukeneille, vasta-alkajien kannattaa aloittaa varsinaisesta Maameri-trilogiasta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...