Juho K. Juntunen: Outojen kokoontumisajot 1

Osta kirja itsellesi

Tähän kirjaan on koottu kattava paketti Juntusen Soundissa julkaistuja yhden ruudun sarjakuvia. Sarjakuvia on julkaistu aikaisemmin kokoelmissa Kourallinen donitseja ja Munkit, nunnat ja donitsit, mutta tämä kovakantinen paketti on aikaisempia tyylikkäämpi (sikäli kuin Juntusen tuotoksia voi tyylikkäiksi haukkua) ja kattavampi.

Jos ei ole Juntusen sarjakuviin törmännyt, kerrottakoon, että niissä ei hyvä maku juhli. Vakiohahmoja ovat MC Tuskan motoristit, peräaukkoja keräilevä Tauno ja mitä helvetillisemmät eri ammattien edustajat.

Kirjaan jutut on koottu vuosijärjestyksessä – teos siis kattaa vuodet 1993–2002 – ja jokaisen vuoden aluksi on Juntusen tiivistys vuoden kohokohdista. Tiivistelmät ovat keskimääräistä Mitä missä milloin -vuosikirjaosastoa mielenkiintoisempia ja palauttavat mieleen asioita, jotka olisi jo ihan mielellään unohtanut.

Jos ei Juntusen koottuja vielä hyllystä löydy, Outojen kokoontumisajot 1 on paikkaansa puolustava hankinta, jos kyseenalainen törkeys miellyttää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...