Juho K. Juntunen: Outojen kokoontumisajot 1

Outojen kokoontumisajot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tähän kirjaan on koottu kattava paketti Juntusen Soundissa julkaistuja yhden ruudun sarjakuvia. Sarjakuvia on julkaistu aikaisemmin kokoelmissa Kourallinen donitseja ja Munkit, nunnat ja donitsit, mutta tämä kovakantinen paketti on aikaisempia tyylikkäämpi (sikäli kuin Juntusen tuotoksia voi tyylikkäiksi haukkua) ja kattavampi.

Jos ei ole Juntusen sarjakuviin törmännyt, kerrottakoon, että niissä ei hyvä maku juhli. Vakiohahmoja ovat MC Tuskan motoristit, peräaukkoja keräilevä Tauno ja mitä helvetillisemmät eri ammattien edustajat.

Kirjaan jutut on koottu vuosijärjestyksessä – teos siis kattaa vuodet 1993–2002 – ja jokaisen vuoden aluksi on Juntusen tiivistys vuoden kohokohdista. Tiivistelmät ovat keskimääräistä Mitä missä milloin -vuosikirjaosastoa mielenkiintoisempia ja palauttavat mieleen asioita, jotka olisi jo ihan mielellään unohtanut.

Jos ei Juntusen koottuja vielä hyllystä löydy, Outojen kokoontumisajot 1 on paikkaansa puolustava hankinta, jos kyseenalainen törkeys miellyttää.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...