Lee Child: Pakon edessä

Osta kirja itsellesi

Jack Reacher, Lee Childin luoma hahmo, jää hetken mielijohteesta pois junasta pikkukaupungin asemalla ja ajautuu heti ongelmiin. Sattuma synnyttää tapahtumaketjun, jonka aikana entinen sotilaspoliisi Reacher hutkii, tutkii, juo kahvia ja viettää aikaa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kaikki on siis ennallaan Jack Reacherin maailmassa.

Lee Childin uusimmassa kirjassa Pakon edessä tutkitaan jälleen pikkukaupungin mysteerejä. Tällä kertaa Child on paneutunut varsinaiseen juoneen hyvin, ja kaupungin salaisuus on yllättävä. Valitettavasti Childin kirjoittamisesta puuttuu into. Luin hieman aikaa sitten muutaman vanhemman Jack Reacher -kirjan, joita yhä sävytti Childin mieltymys hahmoonsa. Uusin teos Pakon edessä on kelvollinen Jack Reacher -kirja, mutta pakon edessä se tuntuu kirjoitetunkin. Tästä huolimatta Child jatkaa hurjaa julkaisutahtiaan: seuraava kirja ilmestyy jo tämän vuoden aikana.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...