Heli Laaksonen: Peippo vei

Osta kirja itsellesi

Peippo vei, niin vei, ihan mukanaan peippomettää. Heli Laaksosen uusin runokokoelma on taattua, pettämätöntä Laaksosta. Sen lukee heti, ahmien ja perään hiukan hitaammin ja nautiskellen. Hiljaa iteksee ja sitten ääneen, jättää ajatuksiin muhimaan ja palaa joihinkin taas takaisin.

Voi olla, että minusta vaan tuntuu, mutta aivan kuin nämä runot olisivat hiukan pitempiä ja enemmän tarinanomaisempia kuin aiemmissa kokoelmissa. Niihin uppoutuu kun antaa viedä. Runoissa on ihanan yksinkertaisen hauskoja oivalluksia, että vetää suuta hymyyn ja ajatus huutaa, just niin!

Sanojen rikkautta, jota murre korostaa ja se miten sanat ovat vaan taidolla ja tunteella osattu laittaa oikeaan järjestykseen, meidän iloksemme!

Annetaan peipon viedä!

Olen sinitulkku ja punatiaine
ko lähren sun tykkö kotti.
Houkutit munt jäämä viel hetkeks
siks ajaks vaan ko teevesi kiahu.
Laitit hellan ykkösel.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...