Nicholas Gurewitch: The Perry Bible Fellowship Almanack

Osta kirja itsellesi

Nyt on ilmassa rahastuksen makua. Dark Horse julkaisi taannoin Perry Bible Fellowshipia kirjamuodossa Trial of Colonel Sweeto -kirjassa. Valitettavasti tämä kokoelma ei ollut täydellinen. Nyt seuraa sitten se täydellinen paketti: The Perry Bible Fellowship Almanack sisältää kaikki koskaan tehdyt PBF-stripit.

Fanin ei siis auta kuin ostaa tämäkin, kirota Dark Horse alimpaan helkattiin ja yrittää hankkiutua eroon Colonel Sweetosta jollain tapaa järkevästi. Tämä on se ehdoton paketti Perry Bibleä ja kirjanakin paljon näyttävämpi paketti kuin ohkainen Colonel Sweeto. Onnittelut niille, jotka eivät edeltäjää haksahtaneet ostamaan: hankkikaa tämä.

Perry Bibleä on nimittäin syytä löytyä hyllystä, sen verran nerokkaasta sarjakuvasta on edelleen kyse. Yksi syy nerokkuudelle löytyy kirjan lopussa olevasta Nicholas Gurewitchin haastattelusta, jossa Gurewitch kertoo, että saattaa hioa lehdessä julkaistua Perry Bible -strippiä sata tuntia ennen kuin julkaisee lopullisen version netissä. Kyse ei siis ole mistään kulutustavarasta.

Loistavaa työtä, kaikessa outoudessaan, ja lopultakin sellaisessa paketissa, johon voi olla täysin tyytyväinen. Tämä kun oltaisiin saatu heti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...