Nicholas Gurewitch: The Perry Bible Fellowship Almanack

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt on ilmassa rahastuksen makua. Dark Horse julkaisi taannoin Perry Bible Fellowshipia kirjamuodossa Trial of Colonel Sweeto -kirjassa. Valitettavasti tämä kokoelma ei ollut täydellinen. Nyt seuraa sitten se täydellinen paketti: The Perry Bible Fellowship Almanack sisältää kaikki koskaan tehdyt PBF-stripit.

Fanin ei siis auta kuin ostaa tämäkin, kirota Dark Horse alimpaan helkattiin ja yrittää hankkiutua eroon Colonel Sweetosta jollain tapaa järkevästi. Tämä on se ehdoton paketti Perry Bibleä ja kirjanakin paljon näyttävämpi paketti kuin ohkainen Colonel Sweeto. Onnittelut niille, jotka eivät edeltäjää haksahtaneet ostamaan: hankkikaa tämä.

Perry Bibleä on nimittäin syytä löytyä hyllystä, sen verran nerokkaasta sarjakuvasta on edelleen kyse. Yksi syy nerokkuudelle löytyy kirjan lopussa olevasta Nicholas Gurewitchin haastattelusta, jossa Gurewitch kertoo, että saattaa hioa lehdessä julkaistua Perry Bible -strippiä sata tuntia ennen kuin julkaisee lopullisen version netissä. Kyse ei siis ole mistään kulutustavarasta.

Loistavaa työtä, kaikessa outoudessaan, ja lopultakin sellaisessa paketissa, johon voi olla täysin tyytyväinen. Tämä kun oltaisiin saatu heti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...