Nicholas Gurewitch: Perry Bible Fellowship: The Trial of Colonel Sweeto and Other Stories

The Perry Bible Fellowship: The Trial of Colonel Sweeto and Other Stories

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Perry Bible Fellowship on parhaimpia netissä julkaistavia sarjakuvia. Se yhdistelee mustaa huumoria, nokkelia ideoita ja lennokasta kuvitusta tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Perry Biblellä on oma, tunnistettava tyylinsä, siitä huolimatta että strippien kuvitustyyli ja -tekniikka vaihtelee usein radikaalisti.

Nyt Perry Bibleä on saatu koviin kansiin. Noin satasivuinen paketti sisältää maukkaan annoksen aiemmin netissä ilmestyneitä strippejä. Mukana on jonkin verran netistä karsiutunutta aineistoa; toisaalta kaikkia netissä julkaistuja strippejä ei ole otettu mukaan. Keksin oitis muutaman hyvän, jotka kirjasta puuttuvat. Kokonaisuus on silti hyvä ja netistä tuttujakin juttuja on mukava lukea kirjasta. Suositellaan aikuisille!

Tämän kirjan sijasta kannattaa kuitenkin hankkia The Perry Bible Fellowship Almanack, joka sisältää kaikki Perry Bible -sarjakuvat vielä tyylikkäämmässä paketissa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...