Nicholas Gurewitch: Perry Bible Fellowship: The Trial of Colonel Sweeto and Other Stories

The Perry Bible Fellowship: The Trial of Colonel Sweeto and Other Stories

Osta kirja itsellesi

Perry Bible Fellowship on parhaimpia netissä julkaistavia sarjakuvia. Se yhdistelee mustaa huumoria, nokkelia ideoita ja lennokasta kuvitusta tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Perry Biblellä on oma, tunnistettava tyylinsä, siitä huolimatta että strippien kuvitustyyli ja -tekniikka vaihtelee usein radikaalisti.

Nyt Perry Bibleä on saatu koviin kansiin. Noin satasivuinen paketti sisältää maukkaan annoksen aiemmin netissä ilmestyneitä strippejä. Mukana on jonkin verran netistä karsiutunutta aineistoa; toisaalta kaikkia netissä julkaistuja strippejä ei ole otettu mukaan. Keksin oitis muutaman hyvän, jotka kirjasta puuttuvat. Kokonaisuus on silti hyvä ja netistä tuttujakin juttuja on mukava lukea kirjasta. Suositellaan aikuisille!

Tämän kirjan sijasta kannattaa kuitenkin hankkia The Perry Bible Fellowship Almanack, joka sisältää kaikki Perry Bible -sarjakuvat vielä tyylikkäämmässä paketissa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...