Johanna Perkiö ja Kaisu Suopanki: Perustulon aika

Osta kirja itsellesi

Varmaan jokainen meistä on kuullut termin perustulo ja onpa useimmilla asiasta mielipidekin. Itse olen seurannut perustulokeskustelua kiinnostuneena, mutta täytyy tunnustaa että kokonaiskuva oli sanomalehtien perusteella jäänyt melko epäselväksi. Nyt se puute on korjattu, sillä Perustulon aika -kirjan avulla lukija saa muodostettua monipuolisen kuvan siitä, mistä perustulossa oikein on kyse.

Kirja kokoaa yhteen eri asiantuntijoiden artikkeleita perustulon eri aspekteista ja pyrkii tarkastelemaan aihettaan kaikilta kannoilta. Kirjoittajista löytyy muun muassa talousasiantuntijoita, Kelan tutkija ja yrittäjänäkökulmasta asiaa tarkasteleva.

Kirja on nopealukuinen ja selkeä, tiiviiden artikkeleiden avulla on helppo perehtyä eri näkökulmiin. Aihehan on yhä hyvin ajankohtainen, sillä esimerkiksi Suomen perustuloverkosto ry on parhaillaan valmistelemassa kansalaisaloitetta perustulosta.

Lue tämä kirja, niin tiedät oletko puolesta vai vastaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...