Päivi Rahikka: Pihasuunnittelijan ABC

Osta kirja itsellesi

Pihasuunnittelijan ABC on suunnattu kenelle tahansa, jota kiinnostaa puutarhasuunnittelu ja viherrakentaminen. Kirjassa annetaan konkreettisia vinkkejä suunnitelman tekoon ja sen toteuttamiseen. Vanhojen pihojen kunnostamista varten on esitelty 1900-luvun erilaisia pihoja, mutta toisaalta annettu myös vinkkejä uudisrakennuksen pihan perustamiseen. Kirjasta voi saada jonkin verran ideoita mihin tahansa pihaan eli ihan puhdas suunnitteluopas tämä ei siis ole.

Kirja sopii luettavaksi sekä ihan nollasta lähteville että sellaisille, joilla on jo ennestään jotain käsitystä aiheesta. Kotipuutarhureiden lisäksi tätä sopii suositella myös niille, jotka tarvitsevat työnsä takia pikakurssin vihersuunnittelusta ja -rakentamisesta. Tämä voisi ehkä jopa toimia jonkinlaisena oppikirjana alan opiskelijoille?

Tämä oli kyllä ehdottomasti paljon parempi kirja kuin pari vuotta sitten vinkkaamani Pihasuunnittelun ABC.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...