Aku-Axel Muukka: PMMP : Koko show

PMMP / Koko Show

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vastahan PMMP:stä saatiin kuvakirja… Tai siis – miten voi olla, että Vaahtopäät-kirjasta on jo neljä vuotta? Ehkäpä siis sittenkin uudelle PMMP-kuvakirjalle on tilausta. Tällä kertaa bändin mukana on kulkenut Aku-Axel Muukka, joka on kiertänyt bändin mukana jo vuosia.

Koko show -kirjaan on kuvattu Rakkaudesta -levyn keikkoja ja jäähyväiskiertuetta. Kirja alkaa Provinssirockista 2012 ja päättyy Helsingin jäähalliin 2013. Kirjan kuvat dokumentoivat PMMP:n kiertue-elämää. Mukana on tekstiäkin, jossa Paula Vesala ja Mira Luoti ja PMMP:n muut jäsenet pääsevät kertomaan, mistä kuvissa on kyse.

PMMP-fanille Koko show on luonnollisesti pakko-ostos ja upea kirja täynnä hienoja muistoja. Jos yhden PMMP-kuvakirjan haluaa, Vaahtopäät on minusta hieman näyttävämpi tapaus, mutta ei tämäkään häpeämään joudu. Kirja on mielenkiintoista selailtavaa kaikille rock-valokuvauksesta ja kiertue-elämästä kiinnostuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...