Aku-Axel Muukka: PMMP / Koko show

Osta kirja itsellesi

Vastahan PMMP:stä saatiin kuvakirja… Tai siis – miten voi olla, että Vaahtopäät-kirjasta on jo neljä vuotta? Ehkäpä siis sittenkin uudelle PMMP-kuvakirjalle on tilausta. Tällä kertaa bändin mukana on kulkenut Aku-Axel Muukka, joka on kiertänyt bändin mukana jo vuosia.

Koko show -kirjaan on kuvattu Rakkaudesta -levyn keikkoja ja jäähyväiskiertuetta. Kirja alkaa Provinssirockista 2012 ja päättyy Helsingin jäähalliin 2013. Kirjan kuvat dokumentoivat PMMP:n kiertue-elämää. Mukana on tekstiäkin, jossa Paula Vesala ja Mira Luoti ja PMMP:n muut jäsenet pääsevät kertomaan, mistä kuvissa on kyse.

PMMP-fanille Koko show on luonnollisesti pakko-ostos ja upea kirja täynnä hienoja muistoja. Jos yhden PMMP-kuvakirjan haluaa, Vaahtopäät on minusta hieman näyttävämpi tapaus, mutta ei tämäkään häpeämään joudu. Kirja on mielenkiintoista selailtavaa kaikille rock-valokuvauksesta ja kiertue-elämästä kiinnostuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.