Kalle Björklid: PMMP : Vaahtopäät

Osta kirja itsellesi

Vaahtopäät on näyttävä valokuvateos, joka esittelee PMMP:n arkea ja juhlaa. Valokuvataiteilija Kalle Björklid kiersi PMMP:n mukana 50 keikalla ja myös keikkojen ulkopuolella, kuvaten jatkuvasti.

Tuloksena on upea valokuvakirja, jossa näkyy bändi lavalla ja lomalla, vauhdissa ja väsyneenä. Monipuoliset, kauniit kuvat tallentavat PMMP:n Veden varaan -kiertueen tunnelmia. Kirjassa ei ole tekstiä Miran ja Paulan esipuhetta ja tekijän kiitoksia enempää, kuvat saavat kertoa tarinaansa siinä välissä ilman turhia selityksiä. Toimii!

Kuvia kirjassa on yli 200 sivua, kirja on mukavan runsas ja tukeva. Kauniisti tehty kirja on esineenäkin miellyttävä ja erinomainen lahja jollekin aiheesta kiinnostuneelle.

Vaahtopäät on upea kirja ja ehdoton pakkohankinta jokaiselle PMMP-fanille. Muillekin se on hieno väläys rokkibändin kiertuelämään. Valokuvataiteen ystävät osaavat varmasti arvostaa Björklidin valokuvia, sen verran näyttäviä ne kautta linjan ovat. Nämä kuvat oli todellinen ilo nähdä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...