Kalle Björklid: PMMP : Vaahtopäät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vaahtopäät on näyttävä valokuvateos, joka esittelee PMMP:n arkea ja juhlaa. Valokuvataiteilija Kalle Björklid kiersi PMMP:n mukana 50 keikalla ja myös keikkojen ulkopuolella, kuvaten jatkuvasti.

Tuloksena on upea valokuvakirja, jossa näkyy bändi lavalla ja lomalla, vauhdissa ja väsyneenä. Monipuoliset, kauniit kuvat tallentavat PMMP:n Veden varaan -kiertueen tunnelmia. Kirjassa ei ole tekstiä Miran ja Paulan esipuhetta ja tekijän kiitoksia enempää, kuvat saavat kertoa tarinaansa siinä välissä ilman turhia selityksiä. Toimii!

Kuvia kirjassa on yli 200 sivua, kirja on mukavan runsas ja tukeva. Kauniisti tehty kirja on esineenäkin miellyttävä ja erinomainen lahja jollekin aiheesta kiinnostuneelle.

Vaahtopäät on upea kirja ja ehdoton pakkohankinta jokaiselle PMMP-fanille. Muillekin se on hieno väläys rokkibändin kiertuelämään. Valokuvataiteen ystävät osaavat varmasti arvostaa Björklidin valokuvia, sen verran näyttäviä ne kautta linjan ovat. Nämä kuvat oli todellinen ilo nähdä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...