Tiina Kaarela: Puikkomaisterin lapaskirja

Puikkomaisterin lapaskirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suorasanaisen bloggaajan, Tiina Kaarelan uudessa kirjassa neulotaan tällä kertaa lapasia. Kaarela on aiemmin julkaissut myös Puikkomaisterin sukkakirjan (2015).

Puikkomaisterin lapaskirja sisältää runsaasti ohjeita hillityistä lapasista aina kirjaviin sormikkaisiin. Alkuun on tallennettu tietenkin perusinfoa kuten käsityökirjoissa yleensäkin. Plussaa tässä kirjassa on myös erillinen koko­taulukko ja mainittakoon vielä, että yhdelle sivulle on nykyaikaisesti merkattu QR-koodi, jonka avulla pääsee Puikkomaisterin blogin lapassivulle suoraan, esimerkiksi virheistä ilmoittamaan. Pikainen katsaus sivuille kertoikin minulle, että muutamia korjauksia ohjeissa näyttää olevan. Mukavaa että nykyaika mahdollistaa tällaisen sivulta nettiin hyppäämisen.

Kirjasta löydät 22 värikästä ohjetta. Värikkäät isot kuvat houkuttavat aloittamaan uuden työn. Ohjeet itsessään eivät ole ihan aloittelijoille. Mutta jos osaat lukea kaavioita ja merkkejä, niin varmasti saat jotakin näistäkin aikaan. Jokainen malli on nimetty joko naisen tai miehen nimen mukaan. Ja jokaisella nimellä on ohjeen alussa myös tarinansa.

Tämän kirjan avulla voit neuloa itsellesi lapaset, joita ei ihan jokaisella vastaantulijalla olekaan.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...