Pierre de La Mure: Punainen mylly

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Punainen mylly johdattaa lukijansa 1800-luvun lopun Pariisin absintinhöyryiseen revyymaailmaan, jossa cancan pauhaa ja boheemit – ja joskus kuuluisatkin – taiteilijat huokailevat köyhyyttään kahviloissa.

Kirja kertoo taiteilija Henri de Tolouse-Lautrec‘n tarinan: epämuodostunut taiteilija etsii epätoivoisesti rakkautta, mutta kuka rakastaisi rampaa? Tarinaa ahdistuksesta kehystää riehakas aikakausi.

Tarina on sekä kerronnaltaan sykähdyttävän kaunis että raastavan surullinen. Kertoja ei puolustele, ei moralisoi, vaan toteaa, että jotkut vain saavat elämältä täyslaidallisen epäonnea.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...