Roman Schatz: Saksalainen rakastaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Varsinainen mamusetä lataa taas koko paketin hersyvän hauskaa ja ajankohtaista tarinaa, ihan joka aiheesta.

Saksalainen rakastaja on kokoelma Roman Schatzin valikoituja kolumneja. Aikasemmin julkaistuja, mutta sitä ei millään huomaa. Lyhet napakat ovat tätä päivää valelääkäreineen, joka tässä opuksessa on muuten Tohtori Ei. Kaikkeen muuhunkin Schatz puuttuu ja tyylillä, joka on kepeä ja silti niin totta. Naureskelin koko kirjan läpi ja silti olin sitä mieltä, että asiaa, niin asiaa.

Mamusetä on niin kotiutunut Suomeen, että Saksassa käydessään tulee ikävä kotiin, Suomeen. Saunaa ja kaikkea tätä mikä on meille niin kamalaa ja ihanaa. Saksalainen pehmeä ruoska, sanan säilä sivaltaa, mutta pehmeästi ja niin että sitä haluaa lisää.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...