Pertti Jarla ja Roman Schatz: Käsikirja: tee-se-itse-opas miehille

Osta kirja itsellesi

Nyt on käsissä sellainen käsikirja, että vaikka se ei sinänsä ole opas minulle, niin luin sen erittäin hyvällä mielellä ja nopeasti. Kirja on hauska ja missään tapauksessa se ei sovi tosikoille. Aihe on siis selkeä — miesten itsetyydys. ”98% miehistä onanoi, 2% valehtelee”.

Roman Schatz ilahdutti taas niin nokkelalla sanailullaan, että sitä ei voinut kuin hämmästellä. Asiat kerrotaan niin kuin ne on, mitään kaunistelematta, mutta ei myöskään millään rivoudella. Pilke silmäkulmassa voi tämän kirjan lukea ihan kuka tahansa. ”Onanointi on kuin korttipeli: Hyvä käsi pitää olla!”

Pertti Jarlan kuvitus täydentää kaiken, mikä muuten jää sanomatta. Fingerporin piirtäjä on laittanut mukaan Sulo ja Armas -strippejä ja ne ovat loistavia. Lisäksi kirjassa on paljon muita tekstiä valottavia piirroksia, fingerporimaiseen tyyliin.

Joka kodin kirjahyllyyn, rohkenen varovasti suositella.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.