Roman Schatz: Berliini : oppaana Roman Schatz

Osta kirja itsellesi

Kun sain käsiini Berliinin matkaoppaan, luin sen melko lailla nopeasti. Huolimatta siitä, että olin matkalla Pariisiin, niin Berliinin matkaoppaasta sain ihan kelpo vinkkejä kaupunkilomalle, menipä mihin kaupunkiin tahansa.

Kirja on hyvä käsikirja Berliiniin matkaaville, etenkin jos ei ole koskaan ennen käynyt siellä, kuten minä. Tekisi mieli lähteä seuraavaksi sinne. Opas on hyvä myös niille, jotka jo ovat käyneet siellä, sillä aivan varmasti tästä oppaasta löytyy jotain vielä ennen näkemätöntä. Vaikka ei ikinä lähtisi mihinkään, niin tämä kirja on kiva ja rento lukupaketti, kaikkine kuvineen.

Roman Schatz opastaa pitkin kirjaa, pitkin kaupunkia. Hän kertoo Berliinin historiasta ja miksi kannattaa matkustaa Berliiniin. Kaikille tuttu Berliinin muurikin avautuu tässä oppaassa ihan uudestaan. Iso joukko kaikki matkakohteita on esitelty, aina ravintoloita myöten. Tälläisen oppaan, tälläisellä tyylillä lukisin ihan mistä tahansa kaupungista!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...