Seppo Parkkinen: Salaisuuksien luonto

Salaisuuksien luonto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Salaisuuksien luonto herättelee lasten kiinnostusta luontoon näyttämällä suuria lähi- ja makrokuvia lähiluonnon ihmeistä. Ensin näytetään kuva ja arvuutellaan, mitä kuvassa mahtaa olla. Vastaus löytyy sitten seuraavalta sivulta tai esiin vedettävältä arkilta. Yksityiskohtaiset kuvat ovat omiaan herättämään mielenkiintoa.

Kirjan mukana tulee suurennuslasi, mutta se on tavanomaisen heikkolaatuinen muovihärveli. Toki se on turvallinen antaa lasten käsiin, mutta ei siitä suurta iloa asioiden suurentamiseen ole.

Salaisuuksien luonto on hauska kirja katseltavaksi yhdessä lapsen kanssa. Se antaa uuden näkökulman tuttuihin luontokohteisiin. Sisältöä on sen verran vähän, että varsinaisesti tietokirjasta ei voi puhua, mutta pienet luonnontutkijat innostunevat silti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...