Anna K Aho ja Riie Heikkilä: Seksin vai Adornon tähden ja muita pornonovelleja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jälleen luin erotiikkaa. Tämä kokoelma oli mielenkiintoinen, sillä kaikki 12 novellia olivat arvoituksellisia. Ei aina tiennyt, onko minähenkilö mies vai nainen. Siksi se koukutti kuin dekkari.

Novellit olivat raikkaita ja erotiikkaa oli sopivasti jokaisessa. Nopealukuisia novelleja olisi lukenut enemmänkin, sillä niin sopivan mittaisia ja erilaisia ne olivat.

Lopussa jäi mieleen, miten samanlaista se rakkaus, läheisyys ja erotiikka loppujen lopuksi onkaan. Oli kyseessä sitten millainen pari tahansa.

Tämä sopii miehille ja naisille. Homoille ja heteroille. Olkaa hyvät!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...