Amor Towles: Seuraelämän säännöt

Seuraelämän säännöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Katey on koko elämänsä New Yorkissa asunut neito, joka löytää ison omenan sydämen ja sykkeen yhdessä ystäviensä myötä. Seuraelämän säännöt seuraa vakaata Kateyta, etelän kaunotarta Evea ja haluttua poikamiestä Tinkeriä niin kaupungin pimeille kujille kuin korkeuksiin. Miten 1930-luvun New York kohtelee kolmea erilaista ihmistä?

Seuraelämän säännöt sieppaa mukaansa kuin ilta ystävien kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua. Naishahmot ovat vahvoja omilla tavoillaan, vaikkei yksikään nainen oikeasti ole niin kylmän rauhallinen sisintään myöten. Itsenäisyys on jopa nautittavaa eikä stressaavaa kuten nykyisin annetaan usein ymmärtää. Elämän pikkuseikat ja jännittävät ihmiset ovat osa elämän nautintoja, joita joko osaa arvostaa tai sitten ei. 1930-luvun New York hehkuu kirjan ensimmäisistä sivuista lähtien ja kuuluisaa kaupunkia jää lopun tullen kaipaamaan, vaikkei olisi koskaan rapakon takana edes käynyt.

Jos kaipaat hieman eleganssia elämään, ota lasi giniä, laita jazzia soimaan, avaa Seuraelämän säännöt ja yksinkertaisesti nauti.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...