Amor Towles: Seuraelämän säännöt

Osta kirja itsellesi

Katey on koko elämänsä New Yorkissa asunut neito, joka löytää ison omenan sydämen ja sykkeen yhdessä ystäviensä myötä. Seuraelämän säännöt seuraa vakaata Kateyta, etelän kaunotarta Evea ja haluttua poikamiestä Tinkeriä niin kaupungin pimeille kujille kuin korkeuksiin. Miten 30-luvun New York kohtelee kolmea erilaista ihmistä?

Seuraelämän säännöt sieppaa mukaansa kuin ilta ystävien kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua. Naishahmot ovat vahvoja omilla tavoillaan, vaikkei yksikään nainen oikeasti ole niin kylmän rauhallinen sisintään myöten. Itsenäisyys on jopa nautittavaa eikä stressaavaa kuten nykyisin annetaan usein ymmärtää. Elämän pikkuseikat ja jännittävät ihmiset ovat osa elämän nautintoja, joita joko osaa arvostaa tai sitten ei. 30-luvun New York hehkuu kirjan ensimmäisistä sivuista lähtien ja kuuluisaa kaupunkia jää lopun tullen kaipaamaan, vaikkei olisi koskaan rapakon takana edes käynyt.

Jos kaipaat hieman eleganssia elämään, ota lasi giniä, laita jazzia soimaan, avaa Seuraelämän säännöt ja yksinkertaisesti nauti.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...