(toim.): Shokki : Värjyvää vampyyriviihdettä – Creepy-kokoelma

Kansi: Shokki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Shokki oli Suomessa 1970-luvulla ilmestynyt kauhusarjakuvalehti. Vanhat fanit kuolannevat tämän kokoelman nähdessään kuin Jyrki69 esipuheessaan konsanaan, mutta minun laillani uudemmatkin fanit viihtyvät varmasti.

Kokoelma sisältää viisi sarjakuvalehteä Shokin ilmestymisen alkutaipaleelta. Tarinat ovat lyhyitä kauhunovelleja, joissa on yleensä jokin karmea käänne — ei onnellisia loppuja. Tarinoiden temput kantavat varsin pitkälle, vaikka ennen pitkää tarinoiden kaavamaisuuden ansiosta loppuratkaisun alkaakin aina arvata. Varsinaisesti tylsiä pätkiä mukana on kuitenkin vain vähän. Raatomainen juontaja Slemmy auttaa olemaan ottamatta kauhua liian vakavasti.

Lehdet on painettu kokoelmaan sisällysluettelosta takakanteen — mainoksineen kaikkineen. Mielenkiintoista tutkittavaa riittää myös auliissa tietoiskuissa (aiheina esimerkiksi ihmissyönti). Loppuun on koottu vielä albumissa julkaistujen viiden lehden kannet värikuvina.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...