Mervi Lindman ja Tiina Nopola: Siiri ja Heppa Huoleton

Osta kirja itsellesi

Siiri innostuu keppihevosista nähtyään televisiosta ohjelman aiheesta. Pikku-Ottokin innostuu keppihevosista, mutta Keski- ja Iso-Otto sen sijaan paheksuvat tätä lapsellista harrastusta.

Paniikki iskee, kun yön aikana Siirin Heppa Huoleton katoaa. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin, eli Heppa Huoleton löytyy ja löytyypä myöskin naapurintyttö Josefiina, josta Siiri saa uuden keppihevoskaverin – ja kyllä ne Keski-Otto ja Iso-Ottokin keppihevosista innostuvat.

Siiri ja Heppa Huoleton on aika tavanomainen Siiri-kirja. Aikaisempien kirjojen ystävät nauttivat varmasti tästäkin. Keppihevosen rakentamisen ohjeetkin löytyvät, jos keppihevoskärpänen puree kirjan lukijaa. Mervi Lindmanin sympaattinen kuvitus toimii hienosti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...