Mervi Lindman ja Tiina Nopola: Siiri ja Heppa Huoleton

Siiri ja heppa huoleton

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Siiri innostuu keppihevosista nähtyään televisiosta ohjelman aiheesta. Pikku-Ottokin innostuu keppihevosista, mutta Keski- ja Iso-Otto sen sijaan paheksuvat tätä lapsellista harrastusta.

Paniikki iskee, kun yön aikana Siirin Heppa Huoleton katoaa. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin, eli Heppa Huoleton löytyy ja löytyypä myöskin naapurintyttö Josefiina, josta Siiri saa uuden keppihevoskaverin – ja kyllä ne Keski-Otto ja Iso-Ottokin keppihevosista innostuvat.

Siiri ja Heppa Huoleton on aika tavanomainen Siiri-kirja. Aikaisempien kirjojen ystävät nauttivat varmasti tästäkin. Keppihevosen rakentamisen ohjeetkin löytyvät, jos keppihevoskärpänen puree kirjan lukijaa. Mervi Lindmanin sympaattinen kuvitus toimii hienosti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...