Simon Tofield: Simon’s Cat (Simonin kissa)

Osta kirja itsellesi

Kissalla on aina nälkä, ja se yrittää tehdä kaikkensa, jotta sen omistaja myös huomaisi sen. Joskus sattuu jotain ikävääkin, ja silloin kissalla on kiire saada tilanne näyttämään jonkun muun syyltä. Toisaalta joskus käy niinkin, että edes kaikkein ovelin salajuoni ei tuota tulosta, vaan metsästysretki päättyy mahalaskuun.

YouTubessa mainetta ja miljoonia katselukertoja kerännyt Simon Tofieldin yksinkertaisen hauska kissa-animaatiohahmo on nyt saanut oman kovakantisen sarjakuvakirjansa, jossa Tofield tarkkailee lämpimän humoristisesti kissansa elämää. Jokaisen kissaihmisen on helppo löytää tästä kirjasta niin kovin tuttuja asioita. Simon Tofieldin kynänjälki on yksinkertainen, jopa luonnosmainen, mikä onkin ymmärrettävää, koska pohjana on tee-se-itse-animaatiot. Tärkeää on hauska ajatus.

Tässäpä vaikka hyvä lahjavinkki kissanomistajan jouluun!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää jalkapallosta, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...