Simon Tofield: Simon’s Cat (Simonin kissa)

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Kissalla on aina nälkä, ja se yrittää tehdä kaikkensa, jotta sen omistaja myös huomaisi sen. Joskus sattuu jotain ikävääkin, ja silloin kissalla on kiire saada tilanne näyttämään jonkun muun syyltä. Toisaalta joskus käy niinkin, että edes kaikkein ovelin salajuoni ei tuota tulosta, vaan metsästysretki päättyy mahalaskuun.

YouTubessa mainetta ja miljoonia katselukertoja kerännyt Simon Tofieldin yksinkertaisen hauska kissa-animaatiohahmo on nyt saanut oman kovakantisen sarjakuvakirjansa, jossa Tofield tarkkailee lämpimän humoristisesti kissansa elämää. Jokaisen kissaihmisen on helppo löytää tästä kirjasta niin kovin tuttuja asioita. Simon Tofieldin kynänjälki on yksinkertainen, jopa luonnosmainen, mikä onkin ymmärrettävää, koska pohjana on tee-se-itse-animaatiot. Tärkeää on hauska ajatus.

Tässäpä vaikka hyvä lahjavinkki kissanomistajan jouluun!

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää jalkapallosta, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *