Matt Groening: Simpsonit : korkeakirjallisia seikkailuja

Simpsonit: Korkeakirjallisia seikkailuja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Simpsonit-televisiosarjaan pohjautuvia sarjakuvakirjoja on julkaistu suomeksi useita. Niihin on koottu Yhdysvalloissa sarjakuvalehtinä julkaistuja tarinoita. Kirjassa Korkeakirjallisia seikkailuja tarinat ovat Simpsoneiden omia versioita klassikoista. Mukana on klassisia satuja, Shakespearea, Raamatun kertomuksia ja antiikin Kreikan jumaltaruja. Tarinoissa osa asioista ei mene ihan niin kuin alkuperäisissä, vaan niitä on sovellettu.

Simpsonit-sarjakuvat eivät ole mielestäni yleensä tavoittaneet täysin samaa henkeä kuin tv-sarjassa ja siksi pidän edelleen sarjaa parempana. Tässä kirjassa teema ja tarinoiden tyylit kuitenkin poikkeavat sen verran paljon tv-sarjasta, että osasin olla vertailematta niitä toisiinsa. Pidin näistä sarjakuvista, koska pidän usein muutenkin kirjojen ja muiden kulttuurituotosten hupiversioita hauskoina. Lisäksi näissä sarjakuvissa ei ollut liikaa sitä normaalia outoa sekoilua, mitä Simpsoneissa joskus on.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...