Ludovic Roubaudi: Sirkuksen miehiä

Osta kirja itsellesi

Sirkuksen miehiä on ihana pieni kultakimpale kirjaksi. Tätä kirjaa ehdottaisin ihmiselle, joka ei ole koskaan lukenut mitään. Sirkuksen miehiä on modernin kirjallisuuden Hiiriä ja ihmisiä. Työtätekevät ihmiset haaveilevat jostain suuremmasta ja samalla tuhlaavat viikoittaiset hilunsa vanhaan kunnon viinaan. Puhetta löytyy, mutta mahdollisuuksia ja tekoja vähemmän. Kun helppoa rahaa vain on tiedossa, käydään mahdollisuuksiin käsiksi.

Kirjan henkilöt ovat sympaattisia ja siksi kirja onkin niin rakastettava. Myös sirkuksen aidontuntuinen ilmapiiri viehättää. Sirkus on aina kiinnostanut ja se olikin suuri syy kirjan lukemiseen. Loppuratkaisu on vavahduttava, mutta ei jää liiaksi vaivaamaan, vaan jälkimauksi jää vain nautinnollinen lukukokemus.

Sirkuksen miehiä on Roubaudin esikoisteos. Aina vain useammin saa iloisesti yllättyä juuri esikoisteoksista.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Aivan samaa mieltä. Muistan Sirkuksen miehiä lämmöllä vielä vuosien takaa. Tämä on niitä lukemisen arvoisia kirjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.