Matti Laine: Sivukuja

Sivukuja

Osta kirja itsellesi

Matti Laine johdattelee toisessa kirjassa lukijansa vauhdilla sivukujalle. Jo esikoisteoksesta Pudotus tuttu Ari Aalto seikkailee tässäkin kirjassa.

Sarjakuvapiirtäjä Aalto on palannut piirtämislomaltaan ja ajautuu saman tien sivukujalle, myös yksityiselämässään. Aallon ystävä Räsänen on kadonnut! Jos on kadonnut, niin alkaa etsintä. Vauhti ei lopu siihen, kun kadonnut löytyy vaan yltyy sen jälkeen kahta kauheammin. Porukkaa kyytiin tulee lisää ja se vain lisää vauhtia. Naiset, entiset ja nykyiset ja lapsetkin ovat kuvioissa mukana. Moottoripyöräjengiä ja rikosliigaa, niin lukija on armottomassa pyörityksessä. Sitä ei saa kuin pienen paussin, sillä kissa ei sinänsä aiheuta muuta kuin allergiaa.

Kun pääsee viimeiselle sivulle ja sulkee kirjan, jää miettimään mitä Ari Aallolle sitten tapahtuu?

Teksti on sujuvaa ja huumorilla maustettua, että lukukokemuksena niin kielen kuin juonenkin kannalta kirja on suositeltavissa lähes kelle tahansa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...