Matti Laine: Sivukuja

Sivukuja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Matti Laine johdattelee toisessa kirjassa lukijansa vauhdilla sivukujalle. Jo esikoisteoksesta Pudotus tuttu Ari Aalto seikkailee tässäkin kirjassa.

Sarjakuvapiirtäjä Aalto on palannut piirtämislomaltaan ja ajautuu saman tien sivukujalle, myös yksityiselämässään. Aallon ystävä Räsänen on kadonnut! Jos on kadonnut, niin alkaa etsintä. Vauhti ei lopu siihen, kun kadonnut löytyy vaan yltyy sen jälkeen kahta kauheammin. Porukkaa kyytiin tulee lisää ja se vain lisää vauhtia. Naiset, entiset ja nykyiset ja lapsetkin ovat kuvioissa mukana. Moottoripyöräjengiä ja rikosliigaa, niin lukija on armottomassa pyörityksessä. Sitä ei saa kuin pienen paussin, sillä kissa ei sinänsä aiheuta muuta kuin allergiaa.

Kun pääsee viimeiselle sivulle ja sulkee kirjan, jää miettimään mitä Ari Aallolle sitten tapahtuu?

Teksti on sujuvaa ja huumorilla maustettua, että lukukokemuksena niin kielen kuin juonenkin kannalta kirja on suositeltavissa lähes kelle tahansa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...