Totti Karpela: Sudet, lampaat ja paimenet : Tarinoita Kakolan muurin molemmin puolin

Osta kirja itsellesi

Totti Karpela on entinen vankilanjohtaja, joka on tunnettu dekkaristina. Sudet, lampaat ja paimenet on lyhytproosaa. Pieniä tarinoita, jotka ovat karuja ja yllätyksellisiä. Jokainen tarina, pienuudesta huolimatta, kertoo aina yhden ihmisen tarinan.

Mitään helppoja ne eivät ole. Tuntuu kuin joka tarinan viimeinen lause läväyttäisi päin näköä. Jos tuudittautuu tarinaan sana sanalta, antaen tarinan viedä, niin loppulause herättää, että hah, ei se ihan niin ollut!

Totti Karpela osaa sanan käytön ja lukisin mieluusti enemmänkin hänen kirjallisia tuotoksiaan. Hänen elämänsä on ollut täynnä tarinoita ja ne eivät ole mitään ruusunpunaisia pehmotarinoita, vaan tarinoita ihmisistä, pahoista ihmisistä, vaikka kuin haluaisi uskoa ihmisen hyvyyteen.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...